Zyzou Spaarkaart | Alle informatie over uw spaarkaart

Met onze spaartkaart spaart u voor een aantrekkelijke korting. Met iedere volle spaarkaart ontvangt u maar liefst €25,- korting op uw volgende bestelling.
Een volle spaarkaart bestaat uit 20 spaarpunten. Bij iedere €25,- ontvangt u 1 spaarpunt. De spaarpunten worden per bestelling uitgekeerd en automatisch voor u bijgehouden.

Hoe kan ik meedoen?

U kunt meedoen door een account aan te maken. Klik hier om een account aan te maken. Als u al een account heeft spaart u automatisch.

Waar kan ik mijn spaarpunten zien?

U kunt uw spaarpunten terug zien in uw account. Log in op uw account en ga naar uw account pagina. Klik vervolgens links in het menu op de link spaarkaart.

Uw spaarkaart ziet er als volgt uit:

De spaarkaart is volledig digitaal en spaarpunten worden automatisch op de spaarkaart gezet. Wanneer uw spaarkaart vol is wordt het tegoed uitgekeerd en krijgt u automatisch een nieuwe (lege) spaarkaart in uw account. Het is niet nodig om de spaarkaart uit te printen en/of zegels zelf te plakken.

Handmatig uitgeprinte spaarkaarten zijn niet geldig. De spaarkaart dient enkel ter illustratie van het aantal punten. Spaarpunten worden door ons systeem onder uw account opgeslagen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik punten spaar op mijn bestelling?

Voordat dat u uw bestelling afrond logt u in op uw account. Als u ingelogd bent kunt u uw bestelling afronden en spaart u automatisch spaarpunten.

Het totaal van mijn bestelling was boven de €50,- en toch krijg ik maar 1 punt?

U spaart geen spaarpunten over de verzendkosten. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld een broek koopt van €49,- Inclusief verzendkosten is het totaal van uw bestelling €52,95. De spaarpunten worden berekend over het totaal minus de verzendkosten en dus ontvangt u 1 spaarpunt. Indien het artikel is afgeprijsd spaart u geen punten over dat artikel. Zie 'afgeprijsde artikelen' voor meer informatie.

Wat gebeurd er met mijn spaarpunten als ik een artikel retour stuur?

Indien u één of meerdere artikelen retour stuurt of u annuleert uw bestelling, worden de al uitgegeven spaarpunten over deze artikelen weer van uw spaarkaart afgetrokken.

Spaar ik spaarpunten over afgeprijsde artikelen?

Nee, u spaart geen spaarpunten over afgeprijsde artikelen.

Krijg ik een melding wanneer ik een volle spaarkaart heb?

Uiteraard. Wanneer uw spaarkaart vol is en uw tegoed van €25,- wordt uitgekeerd sturen wij u een email met daarin de informatie hoe u het tegoed kunt inwisselen. Zie ook 'wanneer krijg ik het tegoed'.

Kan ik een volle spaarkaart laten uitbetalen?

Nee, een volle spaarkaart kan niet worden uitbetaald. De spaarkaart wordt uitgekeerd in de vorm van een tegoed in uw account. Account tegoeden kunnen niet worden uitbetaald.

Ik heb een volle spaarkaart. Wanneer krijg ik het tegoed?

Het tegoed wordt na 14 dagen automatisch uitgekeerd. U ontvangt van ons een email wanneer het tegoed wordt uitgekeerd.

Hoe kan ik het spaartegoed inwisselen?

Het tegoed zal automatisch worden ingewisseld bij uw volgende bestelling.

Hoe lang blijft mijn tegoed geldig?

Het uitgekeerde tegoed van uw spaarkaart blijft oneindig geldig en wordt automatisch ingewisseld bij uw volgende bestelling.

Kinderkleding tips
60%
€ 99.95
€ 39.98
60%
€ 99.95
€ 39.98
60%
€ 99.95
€ 39.98