Voorwaarden

Indien u bij Zyzou kinderkleding een bestelling plaatst, bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden.

Betaling

direct na uw bestelling krijgt u een orderbevestiging met het totaalbedrag en het bestelnummer wat u dient te vermelden bij betaling.
U kunt betalen middels:
  • iDeal : online betalen via u eigen bank
  • Paypal : paypal@zyzou.com
  • Bank overschrijving : rekeningnummer NL39RABO 0108215075 BIC: RABONL2U tnv YaHu / Zyzou.nl te Apeldoorn
Betaling binnen 7 dagen na het bestellen, of bij het afhalen van de bestelling, dit dan op afspraak.

Prijzen

Alle opgegeven prijzen zijn in Euro´s, inclusief BTW en excl. verzendkosten.

Verzending

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,99 voor iedere bestelling. Uw pakket wordt binnen Nederland verzonden met TNT Post.
Op leveringen buiten Nederland zullen aanvullende verzendkosten in rekening worden gebracht. Een specificatie van de verzendkosten ziet u op het rekeningoverzicht tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Annuleren

U heeft een bedenktijd van 7 werkdagen om de transactie zonder opgave van redenen te herroepen.
Om uw bestelling te annuleren stuurt u ons binnen 7 werkdagen na bestelling de geannuleerde artikelen retour samen met een ingevuld retourformulier.
Zyzou kinderkleding zal de kosten van de artikelen aan u terug storten of indien u dit wenst als tegoed in uw account zetten.
Als een bestelling niet binnen redelijke termijn wordt betaald en de bestelde artikelen nog niet zijn verzonden behoudt Zyzou kinderkleding het recht uw bestelling te annuleren. Zyzou kinderkleding zal meerdere keren contact met u proberen op te nemen in verband met de openstaande bestelling. Indien dit niet lukt of betaling uitblijft zal uw bestelling geannuleerd worden.

Levering

Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten.
Wij streven er naar om zodra uw betaling is binnengekomen het artikel binnen 24 uur naar u te verzenden. De maximale levertijd bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld in het geval van pre-orders). Indien de verzending van op voorraad zijnde artikelen vertraging oploopt door wat voor rede dan ook, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. De mogelijkheid bestaat om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd af te spreken. Reeds aanbetaalde bedragen worden dan binnen 30 dagen terugbetaald.
Zyzou kinderkleding verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. Indien gewenst kan een verzending hiervoor worden verzekerd. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Retourzenden

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. De retourzending stuurt u binnen 7 werkdagen na ontvangst samen met een ingevuld retourformulier naar ons terug.
Let op! Onvoldoende gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door Zyzou kinderkleding niet geaccepteerd.
Zyzou Kinderkleding behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te vergoeden middels een tegoedbon indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet is voorzien van de aangehechte kaartjes of ten gevolge van gebruik is beschadigd.

De retourzending kan gestuurd worden naar het adres : Zyzou Kinderkleding, Stadskade 278, 7311 XW, Apeldoorn samen met een ingevuld retourformulier.
De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Zyzou verantwoordelijk voor de artikelen.
Let op: Deze regeling geldt niet voor voor artikelen met een korting van 40% of hoger. Artikelen met een korting van 40% of hoger kunnen niet geretouneerd worden.

Ruilen
Indien u de te retourneren artikelen wilt ruilen kunt u gebruik maken van een tegoed. Geef dit a.u.b. aan op het retourformulier.
Na ontvangst van de retourzending, ontvangt u binnen 3 werkdagen het tegoed voor het orderbedrag (excl. portokosten) in uw account. Het tegoed is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar; ook tijdens uitverkoop en akties. Let op. U kunt alleen gebruik maken van een tegoed indien u een account in ons systeem heeft aangemaakt.

Geld terug
Indien u de artikelen niet wenst te ruilen en uw geld terug wilt kunt u dit op het retourformulier aangeven. Zyzou kinderkleding zal na ontvangst van de artikelen het bedrag van de geretouneerde artikelen aan u terug storten.

Aansprakelijkheid

Zyzou kinderkleding is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt je pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit even bij de opmerkingen.
Zyzou kinderkleding is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Zyzou kinderkleding worden aangepast.

Privacy

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Zyzou kinderkleding.

Alle gegevens die u ons doorgeeft worden opgeslagen en gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop.
Zie ook: Privacy

Geschillen en toepasselijk recht

Alle geschillen die mochten onstaan naar aanleiding van deze voorwaarden of de overeenkomst zullen worden berecht door de volgens de wet bevoegde rechter in Middelburg.

Partijen zullen eerst een beroep doen op de rechter nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten. Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing

Tot slot

Mensen die de bestelling graag willen afhalen en/of de kleding bij ons in de winkel willen bekijken zijn van harte welkom tijdens openingstijden van de winkel. Heeft u een klacht of een vraag, laat dit ons weten. Wij streven naar tevreden klanten die regelmatig bij ons terug komen.
Kinderkleding tips
60%
€ 99.95
€ 39.98
60%
€ 99.95
€ 39.98
60%
€ 46.95
€ 18.78